De winkel

Heerlijke dagverse asperges koopt u natuurlijk vers bij de boer. Maar ook voor allerlei gerelateerde producten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verkopen wij naast ham, eieren, wijn en krieltjes ook aspergekroketten, asperge-ijs, aspergekaas, aspergeservies en nog veel meer. Laat u verrassen door ons assortiment en geniet van het gemak dat onze schilmachines u bieden. 

In het kersenseizoen kunt u bij ons terecht voor heerlijke zoete kersen. Naast diverse nieuwe rassen, telen wij natuurlijk ook ons eigen dorpsras: de Mierlose Zwarte. Verder verkopen wij kersen- en aardbeienjam van eigen oogst. Gedurende de diverse oogstseizoenen kunt u ook bij ons terecht voor heerlijk vers fruit van onze collega’s uit de buurt, zoals blauwe bessen, frambozen, appels peren en biologische pompoenen. 

Ook voor andere streekproducten en delicatessen bent u bij ons aan het juiste adres.

Cadeaupakket of Cadeaubon
Mocht u een origineel cadeau zoeken dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij stellen voor u een cadeaupakket samen en pakken dit mooi in. Deze pakketten zijn in allerlei prijsklassen samen te stellen. Ook verkopen wij cadeaubonnen welke in te leveren zijn in onze winkel of Gasterij

Versautomaat:
Mocht onze winkel dus gesloten zijn, dan hoeft u in elk geval niet met lege handen naar huis. Onze versautomaat staat voor u klaar zolang de poorten naar ons erf open zijn. Deze automaat accepteert alle Euromunten en biljetten van 5 en 10 Euro. Ook geeft hij - indien van toepassing - wisselgeld terug.

Openingstijden:
Wij zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De keuken sluit om 16.30 uur.

Op dinsdag zijn wij gesloten!

winkel1

winkel2

winkel3

winkel4

winkel5

winkel6

Maak hier uw keuze...