Lunchen in Mierlo

Wij merkten dat onze klanten graag langer op ons bedrijf wilden verblijven en meer te weten wilden komen over de teelt van onze producten. Ook troffen we klanten op ons erf aan, zittend op een omgekeerde bloempot, omdat ze graag even wilden pauzeren tijdens hun fietstocht. Dit bracht ons op het idee om hier een gelegenheid voor te creëren.

Inmiddels draait de Gasterij op volle toeren. Vanuit het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de velden en kersenboomgaard, maar ook binnen bij de haard is het goed toeven. In onze Gasterij serveren wij naast diverse lunchgerechten, speciaal-koffies en heerlijk biologisch gebak ook ontbijtjes en gezonde smoothies en milkshakes.


Openingstijden:

 *** BELANGRIJKE MEDEDELING ***

We hadden er ontzettend veel zin en en met de lentes van de afgelopen jaren in ons hoofd, gingen we vol enthousiasme van start…

Helaas hebben we de laatste weken echter moeten constateren dat het niet te doen is om het terras open te houden.
Het weer is te wisselvallig en onvoorspelbaar. We willen onze gasten niet in de regen laten lunchen. Aangezien ons terras op verdieping ligt kunnen de parasols niet altijd open en is het ook niet mogelijk om een tent o.i.d. te plaatsen.
Ook hebben we moeite met de verspilling die door het beperkte mooie weer ontstaat omdat we steeds dingen weg moeten gooien.

Voorlopig kunnen we daarom helaas geen reserveringen meer aannemen.
Degenen die al gereserveerd hebben worden telefonisch benaderd.

Wel kunt u binnenkort weekend-lunchboxen bij ons bestellen om mee naar huis te nemen.
Meer informatie volgt…

Onze winkel blijft uiteraard dagelijks geopend.

Wij hopen op uw begrip en dat er snel betere tijden aanbreken.

Jos, Lidy en het dreamteam.

Menukaart:

Download hier onze menukaart

We werken tijdelijk met wegwerp place-mats v.w.b. de menukaart
i.v.m. de hygiëne. 

 

Maak hier uw keuze...